Occasions | FAQ | Autobedrijven | Formulieren | Contact
Ma. - Vr. 09.00 - 20.00 Za. 09.00 - 17.00 Tel. 0348 - 71 25 16

Voorkom hoge reparatiekosten!

Home › Autogarantie

Autogarantie

Onverwachte, hoge reparatiekosten aan uw auto behoren tot het verleden zodra u een Directautoleasen.nl Garantie afsluit voor uw auto. Directautoleasen.nl biedt verschillende dekkingsniveaus, van basis tot zeer uitgebreid.

Indien u een occasion gaat kopen krijgt u slechts in enkele gevallen garantie en dan is het vaak maar afwachten wat die garantie echt waard is. Soms krijgt u alleen garantie tegen forse bijbetaling, soms duurt de garantie maar enkele maanden. In het slechtste geval krijgt u helemaal geen garantie. Regel daarom uw garantie zelf.

Kiest u voor een Directautoleasen.nl Garantie, dan krijgt u een uitstekende garantiedekking met heldere voorwaarden. Dat scheelt zorgen en kost bovendien minder.

Gedurende het eerste jaar dat u de auto bezit, bent u dan verzekerd tegen de onverwachte kosten van reparatie of vervanging van onderdelen. Belangrijk is wel dat u vaststelt dat de auto niet kapot is op het moment van koop. Mocht de auto stuk gaan, valt dat onder de garantie (zie de polisvoorwaarden). Als de auto al kapot is, moet u dat melden bij het aanvragen van de garantie. Kapotte onderdelen zijn dan uitgesloten.

Een garantie afsluiten voor uw auto is zeer eenvoudig. Met één telefoontje naar Directautoleasen.nl kunt u het direct regelen. Meer informatie over autogarantie? Vul onderstaand formulier in en wij berichten u binnen 24 uur.

Autogarantie aanvraagformulier

De heer Mevrouw
refresh captcha
(velden met een * zijn verplicht)

Meer weten over de diensten en producten van Directautoleasen.nl? Wij zijn bereikbaar van ma. t/m vr. van 09.00 - 20.00 en zaterdag van 09.00 - 17.00 via tel. 0348 - 71 25 16 per e-mail info@directautoleasen.nl of klik hier voor direct contact.