Occasions | FAQ | Autobedrijven | Formulieren | Contact
Ma. - Vr. 09.00 - 20.00 Za. 09.00 - 17.00 Tel. 0348 - 71 25 16

Autoverzekering

Home › Autoverzekering

Autoverzekering

Een leaseauto is niet altijd via de leasemaatschappij verzekerd. Zeker bij een financial lease is het van belang dat u zelf zorgt voor een goede autoverzekering. Ook indien een auto wel via de leasemaatschappij is verzekerd, is het verstandig om de dekking van deze verzekering te controleren.

Wij kunnen een verzekeringsmaatschappij aanbevelen die:

- zelfstandig opereert en 100% staatssteunvrij is
- bewust geen gebruik maakt van een callcenter of van tussenpersonen waarbij alle communicatie per e-mail of via de website verloopt.

Dat scheelt flink in de kosten! Hierdoor betaalt u een lagere premie met een betere dekking dan gemiddeld wordt aangeboden door andere autoverzekeringen. Bovendien kent deze verzekerings-maatschappij geen opzegtermijnen of looptijden. Daarbij is het 24 uur per dag, zeven dagen per week mogelijk om direct alle verzekeringen af te sluiten en onmiddellijk in te laten gaan, onmiddellijk te wijzigen en onmiddellijk te beëindigen.

Een autoverzekering afsluiten voor uw auto is eenvoudig. Met één telefoontje naar Directautoleasen.nl kunt u het direct regelen. Meer informatie over autoverzekeringen? Vul onderstaand formulier in en wij berichten u binnen 24 uur.

Autoverzekering aanvraagformulier

De heer Mevrouw
refresh captcha
(velden met een * zijn verplicht)

Meer weten over de diensten en producten van Directautoleasen.nl? Wij zijn bereikbaar van ma. t/m vr. van 09.00 - 20.00 en zaterdag van 09.00 - 17.00 via tel. 0348 - 71 25 16 per e-mail info@directautoleasen.nl of klik hier voor direct contact.